Vampire facelift Limburg

Op zoek naar de Vampire Facelift behandeling in Limburg? 

Huidverbetering kan met de PRP of platelen richt plasma behandeling, ook wel de vampire facelift behandeling. Rimpels verminderen kan onder andere met behulp van spierontspanners zoals Botuline Toxine. Dr. Charlotte Nelissen is medisch specialist en bekwaamd in niet-chirurgische esthestische geneeskunde.


Vampire Facelift voor huidverbetering en rimpels te verminderen met PRP in Limburg

Vampire facelift met eigen bloed of PRP (platelet rich plasma) bij Dr. Charlotte Nelissen

Wat is PRP en wanneer wordt deze techniek toegepast?

PRP staat voor Plaatjes Rijk Plasma: plasma met een hoge concentratie aan bloedplaatjes.

De bloedplaatjes geven groeifactoren vrij op de plaats van de inspuiting. Door de hoge concentratie aan groeifactoren op die plaats, wordt het lichaam gestimuleerd om verouderd of beschadigd weefsel te herstellen:

PRP injecties worden in de medische wereld voor vele indicaties gebruikt omwille van de bewezen helende werking: peesletsels (bvb tenniselleboog), gewrichtsproblemen, wondproblemen/wondgenezing, enz.

In de esthetische geneeskunde wordt deze techniek ingezet voor volgende indicaties:

 • Huidverbetering/versteviging, ook wel de Vampire Facelift genoemd
 • Voorkomen van huidveroudering
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Fijne lijntjes onder de ogen
 • Haarverlies, dunner wordend haar
 • Oude en nieuwe littekens

Dr. Nelissen werkt alleen met de originele producten en geregistreerde A-merken in Europa en de Verenigde Staten. De adviezen van de Wet op het Verbod van Reclame laten ons niet toe om de gekende merknaam te publiceren op de website. 

Wenst u graag meer informatie over alle behandelingen met spierontspanners of botuline toxine in regio Limburg? Bespreek uw anti rimpelbehandeling met Dr. Charlotte Nelissen tijdens een uitgebreid intakegesprek.


Huidverbetering met Vampire Facelift of PRP bij Dr. Nelissen in regio Limburg

 • Door middel van een PRP behandeling streven we volgende effecten na:
  • Een stevigere en gladdere huid. Dit wordt bekomen door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine.
  • Op de hoofdhuid verminderd haaruitval en wordt de haargroei geboost door onder andere een verbeterde bloedcirculatie met ontstaan van nieuwe bloedvaatjes en de stimulatie van stamcellen. In de eerste plaats wordt het stoppen van verdere haaruitval nagestreefd. Nieuwe haargroei is wisselend van persoon tot persoon en is niet het voornaamste doel van de PRP behandeling.

Vampire Facelift voor huidverbetering en rimpels te verminderen met PRP in Limburg

 • Hoe verloopt een PRP-behandeling?

  Na een bloedafname worden de bloedplaatjes door hun verschil in gewicht gescheiden van de andere bloedcellen in de centrifuge. De lichaamseigen bloedplaatjes worden vervolgens geïnjecteerd met een fijne naald in het te behandelen gebied. Na overleg kan de behandeling al dan niet aangevuld worden met microneedling.

  Gezien het eigen bloed wordt gebruikt, wordt deze behandeling ook wel de vampire facial of facelift genoemd.

  Bij mensen met haaruitval, worden 3 (à 4) sessies aanbevolen met 6 à 8 weken tussenpoze.

  Voor huidverbeteringdoor middel van PRP worden 1 tot 3 sessies geadviseerd.

  De eerste resultaten worden gezien ongeveer 3 maanden na de eerste sessie.

  De meest optimale resultaten worden ongeveer 3 maanden na de laatste sessie bereikt.

  Om een zo goed mogelijk resultaat te behouden kan men kiezen voor één halfjaarlijkse behandeling of opnieuw een reeks van 3 sessie na 1 of 2 jaar.

Vampire Facelift voor huidverbetering en rimpels te verminderen met PRP in Limburg

 • Welke voorbereiding zijn er nodig? 

  Tijdens een consultatie wordt bekeken of u in aanmerking komt voor deze behandeling.

  U krijgt advies over over de voor- en nazorgen als ook over welke medicatie u best kan vermijden in geval u medicatie neemt.

  Er wordt, zo gewenst, een verdovende crème voorgeschreven, die u thuis kan aanbrengen.

  Welke bijwerkingen zijn er mogelijk? 

  De injecties gebeuren met een zeer dun naaldje en kunnen hier en daar een blauwe plek of hematoom veroorzaken. Beperkte roodheid en zwelling zijn normaal en deze verdwijnen enkele uren nadien.


Vampire Facelift voor huidverbetering en rimpels te verminderen met PRP in Limburg

Dr. Nelissen, gespecialiseerd in spierontspanners en rimpels verminderen

Dr. Charlotte Nelissen is medisch specialist en bekwaamde zich verder in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Zij is lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en Lasers (BVEG/SBME). 

Na haar opleiding tot arts aan de katholieke universiteit van Limburg, specialiseerde ze tot radiotherapeut-oncoloog in België en het Verenigd Koninkrijk. 

Haar interesse in dermatologie en anti-aging, bracht haar ertoe zich bijkomend via binnen- en buitenlandse opleidingen te bekwamen in de esthetische geneeskunde. Nu legt ze zich fulltime toe op behandelingen die zorgen voor huidverbetering, rimpels verminderen met botuline toxine en spierontspanners, verzachten van littekens en vervagen van pigmentvlekken. Ook verwijde bloedvaatjes (gekend als couperose) kunnen worden aangepakt alsook alle andere tekenen van veroudering.

Dr. Nelissen hecht veel belang aan continue bijscholing om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Dit doet ze door het bijwonen van (inter)nationale congressen, workshops en seminaries.

Ze streeft ernaar om voor iedere patiënt telkens opnieuw een behandeling op maat voor te stellen. Ze neemt steeds haar tijd om tijdens een eerste kennismaking voldoende uitleg te geven over de behandelopties, de te verwachten resultaten en de mogelijke nevenwerkingen. Er wordt rekening gehouden met het totaalbeeld en het nastreven van een natuurlijke uitstraling. 

Ook jongere patiënten adviseert ze graag over het belang van well-aging, om zo mooi oud te worden. Sommige behandelingen kunnen immers gezien worden als een preventie om uitgesproken tekenen van het verouderingsproces tegen te gaan. 

Dr. Nelissen werkt uitsluitend met originele spierontspanners / botuline toxines en rimpelvullers van de A-merken in Europa en de VS.

U kan bij haar op consultatie komen in Bilzen, op minder dan 20 minuten rijden van zowel Hasselt, Genk, Tongeren alsook Maastricht. Daarnaast kan u ook bij haar terecht in The Face Clinic te Lommel. 

Rimpels verminderen of andere aandoeningen laten behandelen in Bilzen? Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt uw uniek behandelplan uitgestippeld, rekening houdend met uw wensen en het te verwachten resultaat.


Contacteer Dr. Nelissen voor kraaienpootjes, fronsrimpels, verwijde adertjes, pigmentvlekken, overmatig zweten, ...


Dr. Nelissen is ook te consulteren in

The Face Clinic
Stationsstraat 295
3920 Lommel

T: +32 492 31 96 72

Behoud je frisse uitstraling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x