TIXEL C ® huidverbetering

Wat is het doel van een behandeling met de Tixel C® ?

Tixel C® geeft thermomechanische ablatie en zorgt door deze hitte voor een gefractioneerde huidvernieuwing. Tixel spant de collageen vezels op en stimuleert de productie van collageen.  

Zowel de hals, het gelaat als de oogleden kunnen behandeld worden. Na een behandelingsreeks heeft u een duidelijk egalere huidskleur, minder fijne lijntjes. Poriën worden kleiner. 

Ook de structuur van uw huid is egaler. Fijne lijntjes en rimpels vervagen. De huid oogt gladder en spant op, wat ook ter hoogte van de ogen een mooi resultaat oplevert. 

Tixel C® wordt eveneens ingezet om littekens te verfraaien: de huidstructuur wordt mooier en de littekens zullen vervagen. 

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Tijdens een eerste consultatie wordt er een inschatting gemaakt over het aantal behandelingen om tot een optimaal resultaat te komen. 

De huid zal reeds frisser ogen na 2 behandelingen. Om rimpels te verminderen en huid op te spannen zijn 3- 4 behandelingen nodig. 

Tussen 2 behandelingssessies wordt minimum 3 weken tussengelaten. 


Welke huidreactie kan men verwachten na eenTixel C®  behandeling? 

Tijdens de behandeling voelt de huid heel warm aan. De behandeling is niet pijnloos maar goed te verdragen. De eerste uren na de behandeling voelt de huid heel warm aan. De eerste 24 tot 48 uur ervaart u een milde zwelling en roodheid. 

Tijdens de volgende dagen zal de roodheid steeds lichter worden. Er ontstaan minuscule kleine korstjes die spontaan verdwijnen. De oogleden en het aangezicht herstellen het snelste. De hals kan soms langer tijd een vage roodheid vertonen. 

Na de behandeling wordt u geadviseerd over de juiste verzorging en make-up voor thuis. 

Behoud je frisse uitstraling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x