Tixel Bilzen

Op zoek naar een anti rimpelbehandeling met Tixel in Bilzen? 

Rimpels verminderen kan onder andere met behulp van een Tixel behandeling spierontspanners zoals Botuline Toxine. Dr. Charlotte Nelissen is medisch specialist en bekwaamd in niet-chirurgische esthestische geneeskunde.


Botox fillers en Tixel behandeling voor rimpels verminderen in Bilzen

Tixel met botuline toxine bij Dr. Charlotte Nelissen

Wat is het doel van een behandeling met de Tixel C® ?

Tixel C® geeft thermomechanische ablatie en zorgt door deze hitte voor een gefractioneerde huidvernieuwing. 

Zowel de hals, het gelaat als de oogleden kunnen behandeld worden. Na een behandelingsreeks heeft u een duidelijke frissere huidskleur, met een natuurlijke glow. 

Ook de structuur van uw huid is egaler. Fijne lijntjes en rimpels vervagen. De huid oogt gladder en spant op, wat ook ter hoogte van de ogen een mooi resultaat oplevert. 

Tixel C® wordt eveneens ingezet om littekens te verfraaien: de huidstructuur wordt mooier en de littekens zullen vervagen. 

Wenst u graag meer informatie over alle behandelingen met spierontspanners of botuline toxine in regio Bilzen? Bespreek uw anti rimpelbehandeling met Dr. Charlotte Nelissen tijdens een uitgebreid intakegesprek.


Rimpels verminderen bij Dr. Nelissen in regio Bilzen

 • Hoeveel sessies zijn er nodig?

  Tijdens een eerste consultatie wordt er een inschatting gemaakt over het aantal behandelingen om tot een optimaal resultaat te komen. 

  De huid zal reeds frisser ogen na 2 behandelingen. Om rimpels te verminderen en huid op te spannen zijn 4 behandelingen nodig. Bij diepe rimpels en littekens zijn eerder 5 tot 6 behandelingen noodzakelijk om tot een mooi resultaat te komen. 

  Tussen 2 behandelingssessies wordt minimum 2 tot 4 weken tussengelaten. 

 • Kraaienpootjes

De rimpeltjes die rond de ogen waaieren worden kraaienpootjes genoemd. Ze ontstaan door het samentrekken van de kringspier rond het oog, bijvoorbeeld tijdens het lachen. Door een injectie met een spierontspanner verminderen deze rimpels waardoor u frisser oogt. Een alternatief voor deze rimpels is een behandeling met de Tixel C ®.

Botox fillers en Tixel behandeling voor rimpels verminderen in Bilzen

 • Welke huidreactie kan men verwachten na eenTixel C®  behandeling? 

  Tijdens de behandeling voelt de huid heel warm aan. De behandeling is niet pijnloos maar goed te verdragen. De eerste uren na de behandeling voelt de huid heel warm aan en ziet rood. 

  Tijdens de volgende dagen zal de roodheid steeds lichter worden. Er ontstaan minuscule kleine korstjes die spontaan verdwijnen. De oogleden en het aangezicht herstellen het snelste. De hals kan soms langer tijd een vage roodheid vertonen. 

  Na de behandeling wordt u geadviseerd over de juiste verzorging en make-up voor thuis.

Botox fillers en Tixel behandeling voor rimpels verminderen in Bilzen

 • Decolleté en hals

De huid van de decolleté en hals kan verschillende tekenen van veroudering vertonen: rimpels en plooien, pigmentvlekken of uitgezette bloedvaatjes. Dit komt onder meer door jarenlange blootstelling aan de zon. De huid van de hals en decolleté kan op verschillende manieren verbeterd worden. In overleg met uw arts wordt een keuze gemaakt.

 • Wanglijnen of lachrimpeltjes

Deze verticale lijntjes op de wangen ontstaan geleidelijk aan en zijn één van de eerste rimpels die op jongere leeftijd kunnen voorkomen. Verbetering van deze lijntjes vergt vaak een combinatie van behandelingen. In overleg met uw arts wordt een stappenplan gemaakt. 


Botox & spierontspanners voor rimpels verminderen in Bilzen

Dr. Nelissen, gespecialiseerd in spierontspanners en rimpels verminderen

Dr. Charlotte Nelissen is medisch specialist en bekwaamde zich verder in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Zij is lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en Lasers (BVEG/SBME). 

Na haar opleiding tot arts aan de katholieke universiteit van Bilzen, specialiseerde ze tot radiotherapeut-oncoloog in België en het Verenigd Koninkrijk. 

Haar interesse in dermatologie en anti-aging, bracht haar ertoe zich bijkomend via binnen- en buitenlandse opleidingen te bekwamen in de esthetische geneeskunde. Nu legt ze zich fulltime toe op behandelingen die zorgen voor huidverbetering, rimpels verminderen met botuline toxine en spierontspanners, verzachten van littekens en vervagen van pigmentvlekken. Ook verwijde bloedvaatjes (gekend als couperose) kunnen worden aangepakt alsook alle andere tekenen van veroudering.

Dr. Nelissen hecht veel belang aan continue bijscholing om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Dit doet ze door het bijwonen van (inter)nationale congressen, workshops en seminaries.

Ze streeft ernaar om voor iedere patiënt telkens opnieuw een behandeling op maat voor te stellen. Ze neemt steeds haar tijd om tijdens een eerste kennismaking voldoende uitleg te geven over de behandelopties, de te verwachten resultaten en de mogelijke nevenwerkingen. Er wordt rekening gehouden met het totaalbeeld en het nastreven van een natuurlijke uitstraling. 

Ook jongere patiënten adviseert ze graag over het belang van well-aging, om zo mooi oud te worden. Sommige behandelingen kunnen immers gezien worden als een preventie om uitgesproken tekenen van het verouderingsproces tegen te gaan. 

Dr. Nelissen werkt uitsluitend met originele spierontspanners / botuline toxines en rimpelvullers van de A-merken in Europa en de VS.

U kan bij haar op consultatie komen in Bilzen, op minder dan 20 minuten rijden van zowel Hasselt, Genk, Tongeren alsook Maastricht. Daarnaast kan u ook bij haar terecht in The Face Clinic te Lommel. 

Rimpels verminderen of andere aandoeningen laten behandelen in Bilzen? Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt uw uniek behandelplan uitgestippeld, rekening houdend met uw wensen en het te verwachten resultaat.


Contacteer Dr. Nelissen voor kraaienpootjes, fronsrimpels, verwijde adertjes, pigmentvlekken, overmatig zweten, ...


Dr. Nelissen is ook te consulteren in

The Face Clinic
Stationsstraat 295
3920 Lommel

T: +32 492 31 96 72

Behoud je frisse uitstraling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x