Profilho Leuven

Op zoek naar een anti rimpelbehandeling met Profilho in Leuven? 

Rimpels verminderen kan onder andere met behulp van Profilho en spierontspanners zoals Botuline Toxine. Dr. Charlotte Nelissen is medisch specialist en bekwaamd in niet-chirurgische esthestische geneeskunde.


Huidversteviging met Profilho en botox & spierontspanners voor rimpels verminderen in Leuven

Profilho behandeling bij Dr. Charlotte Nelissen

Wanneer de huid verliest in elasticiteit, verslapt en een craquelé aspect krijgt, zorgt een behandeling met Profilho als skinbooster voor een duidelijke verbetering in stevigheid. Profilho is een gel die de hoogste concentratie (64 mg/ml) puur hyaluronzuur bevat zonder chemische toevoegingen. Injecties met Profilho stimuleren de groei van fibroblasten, keratinocyten en adipocyten door perfect leefmilieu te creëren. 

Deze behandeling zorgt voor een verbeterde huidhydratatie, boost de elasticiteit door aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7) en elastine en stimuleert het vetweefsel in de huid. Hierdoor worden alle huidlagen verstevigd en krijgen we terug een gezondere, gladdere huid zonder dat er volume wordt toegevoegd aan je gezicht of hals. Ook de huid van de handen kan verbeterd worden met Profilho. 

Profilho is voornamelijk voor de hals sterk aangewezen omdat het heel oppervlakkig kan gebruikt worden zonder risico op onregelmatigheden of bobbeltjes. 

Profilho kan gecombineerd worden met de klassieke gecrosslinkte fillers. 

Deze bioremodellatie doet de huid zelf waardoor de resultaten zichtbaar worden na ongeveer 8 weken. De huid van de hals, handen, decolleté of het gelaat wordt meestal tweemaal behandeld, met 1 maand tussen.

Nadien kan gekozen worden voor een onderhoudsbehandeling van 1 sessie om de 6 maanden. 

Een groot voordeel van Profilho: geen roodheid of korstjes; kortom geen downtime!


Injecties met een spierverslappend eiwit, namelijk botuline toxine, zorgen voor een ontspanning van de aangezichtsspieren. Dit is vaak de eerste stap in de anti rimpelbehandeling. 

Een anti rimpelbehandeling met een spierontspanner wordt vaak gestart op jonge leeftijd. Dit is dan als het ware preventief om zo diepere rimpels te voorkomen.

Profilho verminderen rimpels zoals kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdslijnen. Het verzacht uw uiterlijk en u oogt minder boos, triest of bezorgd. Ook een onrustige kin met een diepe horizontale plooi of putjes (cobblestone kin) kan aangepakt worden met een dergelijke behandeling. 

Dr. Nelissen werkt alleen met de originele producten en geregistreerde A-merken in Europa en de Verenigde Staten. De adviezen van de Wet op het Verbod van Reclame laten ons niet toe om de gekende merknaam te publiceren op de website. Vandaar wordt hier gesproken over spierontspanners, spierverslappers of beter botuline toxine (BTX).

Wenst u graag meer informatie over alle behandelingen met spierontspanners of botuline toxine in regio Leuven? Bespreek uw anti rimpelbehandeling met Dr. Charlotte Nelissen tijdens een uitgebreid intakegesprek.


Rimpels verminderen bij Dr. Nelissen in regio Leuven

  • Fronsrimpels

De fronsrimpels tussen de wenkbrauwen geven mensen een boze blik. Injecties met een spierontspanner of botuline toxine is meestal de eerste stap in de behandeling van deze rimpels. Ze zullen de rimpels doen verstrijken en de wenkbrauwen terug naar hun oorspronkelijke plaats brengen waardoor u een open en frisse blik krijgt. 

  • Kraaienpootjes

De rimpeltjes die rond de ogen waaieren worden kraaienpootjes genoemd. Ze ontstaan door het samentrekken van de kringspier rond het oog, bijvoorbeeld tijdens het lachen. Door een injectie met een spierontspanner verminderen deze rimpels waardoor u frisser oogt. Een alternatief voor deze rimpels is een behandeling met de Tixel C ®.

Botox & spierontspanners voor rimpels verminderen in Leuven

  • Voorhoofdsrimpels

De horizontale rimpels in het voorhoofd ontstaan wanneer de wenkbrauwen worden opgetrokken. Met de tijd zullen de rimpels echter ook in rusttoestand te zien zijn. Vaak wordt een behandeling met spierontspanners of botuline toxine uitgevoerd op jonge leeftijd, om te voorkomen dat er diepere rimpels in rust zichtbaar blijven.

  • Bovenlip lijntjes / barcode

Deze verticale lijntjes boven de lippen ontstaan geleidelijk aan. Ze vallen meer op bij vrouwen dan bij mannen. Verbetering van deze lijntjes, ook wel ‘barcode’ genoemd, vergt vaak een combinatie van behandelingen. In overleg met uw arts wordt een stappenplan gemaakt. 

  • Neuslippenplooi

De verticale plooi van de neus naar de mondhoek kan vanaf jongere leeftijd aanwezig zijn. Tijdens het verouderen kan deze dieper worden als gevolg van volumeverlies van bot en verschuiven van vetweefsel. Afhankelijk van de oorzaak en de diepte van de plooi wordt een behandelplan op maat voorgesteld.

Botox & spierontspanners voor rimpels verminderen in Leuven

  • Decolleté en hals

De huid van de decolleté en hals kan verschillende tekenen van veroudering vertonen: rimpels en plooien, pigmentvlekken of uitgezette bloedvaatjes. Dit komt onder meer door jarenlange blootstelling aan de zon. De huid van de hals en decolleté kan op verschillende manieren verbeterd worden, waaronder met Profilho. In overleg met uw arts wordt een keuze gemaakt.

  • Wanglijnen of lachrimpeltjes

Deze verticale lijntjes op de wangen ontstaan geleidelijk aan en zijn één van de eerste rimpels die op jongere leeftijd kunnen voorkomen. Verbetering van deze lijntjes vergt vaak een combinatie van behandelingen. In overleg met uw arts wordt een stappenplan gemaakt. 


Botox & spierontspanners voor rimpels verminderen in Leuven

Dr. Nelissen, gespecialiseerd in Profilho en rimpels verminderen

Dr. Charlotte Nelissen is medisch specialist en bekwaamde zich verder in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Zij is lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en Lasers (BVEG/SBME). 

Na haar opleiding tot arts aan de katholieke universiteit van Leuven, specialiseerde ze tot radiotherapeut-oncoloog in België en het Verenigd Koninkrijk. 

Haar interesse in dermatologie en anti-aging, bracht haar ertoe zich bijkomend via binnen- en buitenlandse opleidingen te bekwamen in de esthetische geneeskunde. Nu legt ze zich fulltime toe op behandelingen die zorgen voor huidverbetering, rimpels verminderen met botuline toxine en spierontspanners, verzachten van littekens en vervagen van pigmentvlekken. Ook verwijde bloedvaatjes (gekend als couperose) kunnen worden aangepakt alsook alle andere tekenen van veroudering.

Dr. Nelissen hecht veel belang aan continue bijscholing om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Dit doet ze door het bijwonen van (inter)nationale congressen, workshops en seminaries.

Ze streeft ernaar om voor iedere patiënt telkens opnieuw een behandeling op maat voor te stellen. Ze neemt steeds haar tijd om tijdens een eerste kennismaking voldoende uitleg te geven over de behandelopties, de te verwachten resultaten en de mogelijke nevenwerkingen. Er wordt rekening gehouden met het totaalbeeld en het nastreven van een natuurlijke uitstraling. 

Ook jongere patiënten adviseert ze graag over het belang van well-aging, om zo mooi oud te worden. Sommige behandelingen kunnen immers gezien worden als een preventie om uitgesproken tekenen van het verouderingsproces tegen te gaan. 

Dr. Nelissen werkt uitsluitend met originele spierontspanners / botuline toxines en rimpelvullers van de A-merken in Europa en de VS.

U kan bij haar op consultatie komen in Bilzen, op minder dan 20 minuten rijden van zowel Leuven, Genk, Tongeren alsook Maastricht. Daarnaast kan u ook bij haar terecht in The Face Clinic te Lommel. 

Rimpels verminderen of andere aandoeningen laten behandelen in Leuven? Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt uw uniek behandelplan uitgestippeld, rekening houdend met uw wensen en het te verwachten resultaat.


Contacteer Dr. Nelissen voor kraaienpootjes, fronsrimpels, verwijde adertjes, pigmentvlekken, overmatig zweten, ...


Dr. Nelissen is ook te consulteren in

The Face Clinic
Stationsstraat 295
3920 Lommel

T: +32 492 31 96 72

Behoud je frisse uitstraling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x