Dermaceutic Tongeren

Op zoek naar Dermaceutic producten in Tongeren? 

Dr. Charlotte Nelissen is medisch specialist en bekwaamd in niet-chirurgische esthestische geneeskunde. Zij heeft zich verdiept in de producten en protocollen van Dermaceutic om gezonde huid te ondersteunen maar ook om huidproblemen aan te pakken.


Dermaceutic producten voor huidverbetering in Tongeren

Dermaceutic behandelingen bij Dr. Charlotte Nelissen

Een groep van Franse wetenschappers vormen het brein achter de producten van Dermaceutic. De producten van Dermaceutic zetten de huid zélf aan het werk en brengt de huid in topconditie. 

Afhankelijk van het protocol kan een louter anti-aging behandeling onder andere gebaseerd op retinol worden ingezet. 

Anderzijds kunnen ook heel veel huidproblemen verbeterd worden door de specifieke ingrediënten en hoge werkzaamheid van deze Dermaceutic producten. 

Pigmentproblemen worden aangepakt, patiënten met gevoeligheden zoals acne en rosacea hebben hun eigen protocol. 

Wenst u graag meer informatie over alle behandelingen met spierontspanners of botuline toxine in regio Tongeren? Bespreek uw anti rimpelbehandeling met Dr. Charlotte Nelissen tijdens een uitgebreid intakegesprek.


Dermaceutic producten kopen bij Dr. Nelissen in regio Tongeren

  • Definitie van de gezonde huid

Dermaceutic bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Het healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.
Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Dermaceutic producten kopen in Tongeren

  • Basis producten

De basis van een gezonde huidverzorging hoort thuis in elk protocol, al worden deze producten ook al aangepast aan het type huid of huidprobleem. 

Cleansing om het vuil van het huidoppervlak te verwijderen.

Door bevordering van de exfoliatie zien we een verbetering van de circulatie, van de productpenetratie en verwijdering van dode huidcellen. 

  • Aanpak van een probleem 

Wil je louter anti-aging werken om fijne lijntjes en pigmentvlekken te voorkomen? Heb je nog steeds last van acne opstoten? Ben je de rode huid beu? Er wordt voor elke wens een apart protocol uitgewerkt met de juist Dermaceutic producten. 

Breng een doffe huid weer tot leven met het werkzame ingrediënt Retinol, om pigmentatie aan te pakken voor een heldere en egale huidtoon. 

  • Bescherming

Elk protocol wordt afgesloten met een goede huidbescherming: zonnecreme met SPF 30 of 50. Afhankelijk van het huidprobleem kan ook een minerale zonnefactor ingezet worden. Het belang van anti-oxidanten wordt bij Dermaceutic extra onderstreept: een bescherming tegen vrije radicalen om tekenen van zonneschade te verminderen.  

Dermaceutic producten kopen in Tongeren

  • Decolleté en hals

De huid van de decolleté en hals kan verschillende tekenen van veroudering vertonen: rimpels en plooien, pigmentvlekken of uitgezette bloedvaatjes. Dit komt onder meer door jarenlange blootstelling aan de zon. De huid van de hals en decolleté kan op verschillende manieren verbeterd worden. In overleg met uw arts wordt een keuze gemaakt.

  • Peelings

De peelings van Dermaceutic kunnen ingezet worden om de home care producten nog een duwtje in de rug te geven: pigmentproblemen verhelderen verder, de huid wordt sterker, fijne lijntjes verdwijnen, collageen wordt aangemaakt. 


Botox & spierontspanners voor rimpels verminderen in Tongeren

Dr. Nelissen, gespecialiseerd in spierontspanners en rimpels verminderen

Dr. Charlotte Nelissen is medisch specialist en bekwaamde zich verder in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Zij is lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en Lasers (BVEG/SBME). 

Na haar opleiding tot arts aan de katholieke universiteit van Leuven, specialiseerde ze tot radiotherapeut-oncoloog in België en het Verenigd Koninkrijk. 

Haar interesse in dermatologie en anti-aging, bracht haar ertoe zich bijkomend via binnen- en buitenlandse opleidingen te bekwamen in de esthetische geneeskunde. Nu legt ze zich fulltime toe op behandelingen die zorgen voor huidverbetering, rimpels verminderen met botuline toxine en spierontspanners, verzachten van littekens en vervagen van pigmentvlekken. Ook verwijde bloedvaatjes (gekend als couperose) kunnen worden aangepakt alsook alle andere tekenen van veroudering.

Dr. Nelissen hecht veel belang aan continue bijscholing om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Dit doet ze door het bijwonen van (inter)nationale congressen, workshops en seminaries.

Ze streeft ernaar om voor iedere patiënt telkens opnieuw een behandeling op maat voor te stellen. Ze neemt steeds haar tijd om tijdens een eerste kennismaking voldoende uitleg te geven over de behandelopties, de te verwachten resultaten en de mogelijke nevenwerkingen. Er wordt rekening gehouden met het totaalbeeld en het nastreven van een natuurlijke uitstraling. 

Ook jongere patiënten adviseert ze graag over het belang van well-aging, om zo mooi oud te worden. Sommige behandelingen kunnen immers gezien worden als een preventie om uitgesproken tekenen van het verouderingsproces tegen te gaan. 

Dr. Nelissen werkt uitsluitend met originele spierontspanners / botuline toxines en rimpelvullers van de A-merken in Europa en de VS.

U kan bij haar op consultatie komen in Bilzen, op minder dan 20 minuten rijden van zowel Hasselt, Genk, Tongeren alsook Maastricht. Daarnaast kan u ook bij haar terecht in The Face Clinic te Lommel. 

Rimpels verminderen of andere aandoeningen laten behandelen in Tongeren? Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt uw uniek behandelplan uitgestippeld, rekening houdend met uw wensen en het te verwachten resultaat.


Contacteer Dr. Nelissen voor huidverzorging of huidproblemen, kraaienpootjes, fronsrimpels, verwijde adertjes, pigmentvlekken, overmatig zweten, ...


Dr. Nelissen is ook te consulteren in

The Face Clinic
Stationsstraat 295
3920 Lommel

T: +32 492 31 96 72

Behoud je frisse uitstraling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x