Dagelijkse huidverzorging

Waarom je huid verzorgen? 

Wie belang hecht aan zijn gezondheid en zijn uiterlijk, weet dat een dagelijkse huidverzorging onontbeerlijk is. Een goede huidverzorging ondersteunt alle anti-aging behandelingen die uitgevoerd worden: de resultaten zijn beter en blijven langer behouden. 

Na een huidanalyse, adviseert Dr. Nelissen u graag over welke huidverzorging u best thuis toepast. Vette huid, acné gevoelige huid, grote poriën, droge huid, pigmentgevoelige huid, rosacea, …elke huid vereist een andere aanpak.

Laat u informeren over de schadelijke invloeden van buitenaf en leer hoe u zich optimaal kan beschermen. Dr. Nelissen informeert u graag over het belang van de juiste zonnecrème en het belang van de antioxidanten om de impact van de zon (UV en andere straling),  maar ook vervuiling, op het ontstaan van pigmentvlekken, rimpels, een doffe teint of een verslapte huid te beperken.

Welke huidproducten?  

Om de resultaten van medisch esthetische behandelingen te optimaliseren is het belangrijk om thuis ook aan de slag te gaan met de juiste huidverzorgingsproducten of cosmeceuticals. 

Dr. Nelissen werkt graag met de huidproducten van Dermaceutic® en Renophase®.

Deze huidproducten van Dermaceutic® en Renophase® werden uitgekozen omdat ze de juiste bestanddelen bevatten, in de juiste concentratie en luchtledig zijn verpakt. De producten werden dermatologisch getest en de resultaten wetenschappelijk bewezen tijdens hun ontwikkeling. 

Afhankelijk van uw huidtype en/of huidprobleem wordt u geadviseerd over de producten die voor u geschikt zijn. Vaak wordt er gewerkt in een stappenplan, rekening houdend met uw huid(gevoeligheden).

Behoud je frisse uitstraling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x